Case Studies

Het zien van mooie projecten geeft inspiratie. Het helpt je in je creatieve proces en kan een opstap zijn naar jouw volgende inspirerende project. In onze projectbeschrijvingen vertelt de architect over zijn visie, de aannemer over zijn ervaringen en geeft de eigenaar zijn mening over de uitwerking van een mooi en spraakmakend project.

Gebouwen

Projecten

Merken

Landen

Producten

We can't find any results that match your search

Rockpanel Case Study 
Rodenborch College
Rockpanel Woods Teak
Scholen & Universiteiten

Rodenborch College kiest duurzame, brandveilige gevel van Rockpanel Woods

In Rosmalen staat het nieuwe onderwijs- en sportgebouw van het Rodenborch College. Twee scholen komen hier samen in één gebouw en onder één naam. Uitgangspunt is dat het ‘wij’-gevoel overheerst. De volledige buitengevel van het nieuwe schoolgebouw en de aangrenzende sporthal zijn bekleed met dezelfde Rockpanel Woods gevelbekleding.

Lees meer
Rockpanel Case Study
Hof van Monet
Rockpanel Colours
Woonwijk / Flatgebouw

Schilderachtige Rockpanel gevels voor Hof van Monet in Zaandam

Achter een palet van schilderachtige Zaanse pronkgevels gaan 23 nieuwbouwappartementen schuil. Door het slim verwerken van Rockpanel gevelstroken, wordt de traditionele bouwstijl in ere gehouden, terwijl het gebouw tegelijkertijd helemaal voldoet aan alle duurzame wensen van vandaag.

Lees meer
Rockpanel Case Study 
Brussegem
Rockpanel Stones
Basalt Anthracite
Overig

Rockpanel Stones verleent woninguitbreiding modern karakter

Ontdek hoe Rockpanel Stones-panelen in de kleur Basalt Anthracite de woninguitbreiding van plantenkwekerij De Koster in Merchtem een eigentijdse uitstraling gaven, ontworpen door architect Elke Vonck van Elke architectuur.

Lees meer
Rockpanel Case Study 
Overdinkel
Rockpanel Metals
Advanced Bronze
Overig

Rockpanel-jasje voor Gezondheidscentrum Overdinkel

In het Nederlandse Overdinkel opende op vrijdag 8 april 2022 het Gezondheidscentrum Overdinkel zijn deuren. Het resultaat van een geslaagde restauratie van twee monumentale panden van eigenaar Marco Bergsma.

Lees meer

HERO
Rockpanel Case Study
Rockpanel Stones Mineral Silver
Tekniska Museet, Maskinhallen
Overig

Panelen van vulkanisch gesteente verminderen geluid en behouden culturele waarde Techniek Museum Stockholm.

De Maskinhallen is de grootste tentoonstellingsruimte van het Techniek Museum in Zweden. In 2021 werd er een uitgebreide renovatie uitgevoerd van de ruimte die cultureel erfgoed is, waarbij zowel het dak als de binnenmuren werden vervangen.

Lees meer
Rockpanel Case Study Gistel
Scholen & Universiteiten

Rockpanel fleurt de gerenoveerde gevel van school Gravenbos in Gistel op

De school Gravenbos in Gistel kampte met een capaciteitstekort. Daarom onderging ze een kleurrijke renovatie én inbreiding in de bestaande architectuur. Rockpanel Woods en Rockpanel Stones Concrete Platinum fleuren de gevel op dankzij het geschakeerde kleurenpalet.

Lees meer
Laad meer