Case Studies

Het zien van mooie projecten geeft inspiratie. Het helpt je in je creatieve proces en kan een opstap zijn naar jouw volgende inspirerende project. In onze projectbeschrijvingen vertelt de architect over zijn visie, de aannemer over zijn ervaringen en geeft de eigenaar zijn mening over de uitwerking van een mooi en spraakmakend project.

Gebouwen

Projecten

Merken

Landen

Producten

We can't find any results that match your search

20240318 RW-RP PHO 2775
Scholen & Universiteiten

Een nieuw kinderdagverblijf in Memmelsdorf

Haus für Kinder St. Christopherus is een kinderdagverblijf met een prachtig uitzicht op Slot Seehof in Memmelsdorf in Duitsland.

20240318 RW-RP PHO 2769
Overig

Duurzame gevels voor het energie- en technologiepark in Trier

Tijdens de ontwikkeling van het "Trier energie- en technologiepark" (ETP Trier), waarbij een voormalige papierfabriek werd gerenoveerd en nieuwe gebouwen werden opgetrokken, zijn panelen uit de Colours-serie van Rockpanel gebruikt. Deze panelen beslaan een totale oppervlakte van ongeveer 12.500 m2.

20240129 RW-RP PHO 2693
Sportcentrum

Met weinig materiaal en handelingen in een mum van tijd een spraakmakende gevel

In Groningen sporten de kinderen van Basisschool OBS Karrepad naar hartenlust in een gloednieuwe gymzaal. De gevel is bekleed met opvallende zilveren en gouden Rockpanel gevelbekleding waarin traditionele Indonesische patronen zijn gegraveerd.

20240108 RW-RP PHO 2681
Scholen & Universiteiten

Patchwork gevels met Rockpanel Colours

De Jules Guesde-school in Vénissieux creëert met Rockpanel gevelpanelen een vrolijke en speelse uitstraling door het gebruik van diverse kleuren.

20231127 RW-RP PHO 2630
Scholen & Universiteiten

Krachtige kleuren en stevige gevels voor een school in de zeegat op Haramsøy

Op het kleine eiland Haramsøy, dat 4 kilometer van het noordwestelijke vasteland van Noorwegen ligt, heeft een school een spannende nieuwe uitbreiding gekregen

20231117 RW-RP PHO 2608
Kantoren

Marktleider John Deere kiest voor Rockpanel gevelbekleding.

Een agrarisch bedrijf in het zuidwesten van Frankrijk toont de veelzijdigheid van Rockpanel gevelbekleding van geperst steenwol. De gevel is voorzien van een stralende coating met Rockpanel Colours en Chameleon, wat de grenzeloze ontwerpmogelijkheden van Rockpanel illustreert.

Laad meer